19 April, 2011

Φωτογραφίες της εβδομάδας από 11/4 μέχρι 17/4

Για την εβδομάδα από 11/4 μέχρι 17/4 η επιλογή των φωτογραφιών της εβδομάδας γίνεται από εμένα. Έτσι από τις αρχικά περίπου 25 φωτογραφίες που ξεχώρισα, μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις έχω καταλήσει στις εξής:





από τον Vasilikos. Εδώ ο Λουκάς έχει αποτυπώσει καταπληκτικά την αμφίδρομη τρυφερότητα ανάμεσα στο παιδικό μαγουλάκι και το γονεϊκό χέρι. Η κίνηση του άλλου χεριού συμπληρώνει εντυπωσιακά τη σύνθεση.






από τον dirtyharrry. Εδώ ο φίλος μας έχει κάνει τα ...μαγικά του και έχει δημιουργήσει μια σχεδόν μεταφυσική εικόνα που σίγουρα εντυπωσιάζει.




.

από τον Chris Biniaris. Ωραιότατη σύνθεση με αλληγορική σημασία με μια μύτη να μεγαλώνει κάτω από την Ελληνική σημαία στο φόντο και να τονίζει έτσι το ψέμα που ζούμε. Ο μόνος που φαίνεται να το διασκεδάζει είναι ο Πινόκιο...




IMG_2965

από τον GiorgosGavriil. Φευγαλέες παρουσίες που μετακινούνται ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι σε ένα ρευστό κόσμο φαντασμάτων και αβεβαιότητας.






από τον Dimis Zografos. Εξαιρετική και δύσκολη λήψη με το απόκοσμο φως να φωτίζει επιλεκτικά τον ασαφή χώρο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και σκιές. Ατμοσφαιρική και μυστηριώδης.




Fast bicyle

από τον Nick-K (Nikos Koutoulas). Εντυπωσιακά τέλειο panning. Μου άρεσε ιδιαίτερα η φιγούρα του ...ξένοιαστου ποδηλάτη και η αντίθεση με τα απρόσωπα κτήρια του υπόβαθρου. Μια εικόνα που μου προκάλεσε ευχάριστη διάθεση.



Παρακαλούμε να τιμήσετε με τα σχόλιά σας τη δουλειά των φωτογράφων. Οι φωτογραφίες της εβδομάδας θα βρίσκονται και στο pool της "πλατείας".

Την επόμενη εβδομάδα η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από τον Costas Lycavittos.

1 comment:

Stathis Tzouvaras said...

Μπραβο σε ολους !!
Υπεροχες εικονες...

Καλο Πασχα !!