26 April, 2011

Φωτογραφίες της εβδομάδας από 18/4 μέχρι 24/4

Λόγω μιας Πασχαλινής ...δυσλειτουργίας στην οργάνωσή μας, πρέπει να αναλάβω και πάλι την επιλογή των φωτογραφιών της εβδομάδας από 18/4 μέχρι 24/4. Οι προτιμήσεις μου για τις φωτογραφίες που κατατέθηκαν στη συλλογή μας αυτή την εβδομάδα είναι οι ακόλουθες:



The solitude of mountain climber
από τον voreas. Το μεγαλείο του ορεινού όγκου στα σύνορα γης και ουρανού και η αντίθεση με τη μικρότητα της ανθρώπινης παρουσίας. Ένα θέμα που ο Αντώνης ξέρει να χειρίζεται και να παρουσιάζει με ιδανικό τρόπο.



από τον Vasilikos. Καταπληκτική αποτύπωση από τον Λουκά μιας εντελώς παράλογης σύνθεσης φαινομενικά άσχετων καταστάσεων με κοινό όμως στοιχείο την τρέλλα. Ομολογουμένως εντυπωσιακή συνύπαρξη.


* * *
από τον patasos(kogiot). Πολύ ωραίο πορτραίτο με μια σκληρή φυσιογνωμία που όμως ακτινοβολεί τρυφερότητα για το εύθραστο περιστεράκι που φροντίζει με αγάπη.



από τον maksid. Μοναξιά και απόγνωση στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.


Revolution
από την Peny_Gian. Η "επανάσταση" που σου παίρνει κάποιο χρόνο για να καταλάβεις τί συμβαίνει. Εξαιρετική η ματιά και το παιχνίδι που η Πένυ κάνει με το μυαλό μας. Κάποιοι απλώς αδημονούν βαρυεστημένοι για την αναχώρηση του πλοίου, ενώ κάποιοι άλλοι την ίδια στιγμή καλλιεργούν το ανήσυχο πνεύμα τους. Μπράβο Πένυ.


Παρακαλούμε να τιμήσετε με τα σχόλιά σας τη δουλειά των φωτογράφων. Οι φωτογραφίες της εβδομάδας θα βρίσκονται και στο pool της "πλατείας".

No comments: