17 May, 2011

Φωτογραφίες της εβδομάδας από 9/5 μέχρι 15/5

Για την εβδομάδα από 9/5 μέχρι 15/5 η επιλογή των φωτογραφιών έγινε από την Έλενα Λαγαρία. Η Πλατεία την ευχαριστεί θερμά. Οι επιλογές της:


the traveller
από τον Stathis Stavrianos (Stathis_1980), γιατί το παιχνίδι με το φως και η εξαιρετική επεξεργασία ανέδειξε όμορφα το θέμα.




από τον dirtyharrry, για το πολύ καλό κάδρο και την έξυπνη ματιά του φωτογράφου.




από τον Dimis Zografos, για τον τρόπο που μια απρεπής χειρονομία, μέσα από τη ματιά του Δημήτρη Ζωγράφου γίνεται εξαιρετική σύνθεση.



Portrait
από τον Yiannis Kourtoglou, για την πολύ καλή προσέγγιση της τρίτης ηλικίας που χωρίς να χρησιμοποιήσει στοιχεία εντυπωσιασμού με βάζει μέσα στον τρόπο ζωής της.



*
από τον Kiriakos Korakis (korax67), γιατί τα πορτραίτα δρόμου θέλουν θάρος και θράσος. Ο Κυριάκος Κοράκης τα έχει και τα δύο σύν το ταλέντο να καδράρει εν ριπή οφθαλμού.




από την Alexia Prassa, για τον καθρέφτη, την έκφραση του μοντέλου αλλά και το προσεγμένο κάδρο.




από τον Kimon K, γιατί ο φωτισμός και οι σκιάσεις που αυτό δημιουργεί σε συνδιασμό με την κίνηση του κεφαλιού, δημιουργεί ένα αισθησιακό αποτέλεσμα.


Παρακαλούμε να τιμήσετε με τα σχόλιά σας τη δουλειά των φωτογράφων. Οι φωτογραφίες της εβδομάδας θα βρίσκονται και στο pool της "πλατείας".

Την επόμενη εβδομάδα η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από τον macropoulos.

No comments: