02 March, 2011

Φωτογραφίες της εβδομάδας 21/2 μέχρι 27/2

Την πραγματικά δύσκολη (ανάμεσα σε τόσες καλές φωτογραφίες) επιλογή των φωτογραφιών της εβδομάδας για την περίοδο από 21/2 μέχρι 27/2, ανέλαβε το εκλεκτό μέλος της Πλατείας palstavros τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.


"Για αρχή σας ευχαριστώ για τη τιμή που μου κάνετε να επιλέξω και να σχολιάσω φωτογραφίες της εβδομάδας, κάτι που με δυσκόλεψε αρκετά, καθώς υπήρχαν αρκετές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που καταδεικνύουν την προσπάθεια των δημιουργών τους."



Siren

από τον Palap. Εξαιρετική φωτογραφία ! « ΕΚ ΓΥΝΑΙΚΟΣ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ !»





από τον maksid. Ένα πολύ σωστά δοσμένο πορτρέτο με καθαρές γραμμές με τη ματιά του κοριτσιού να δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα.



--

από τον Zisis Kardianos. Υπαινικτική φωτογραφία , με την απαγορευτική πινακίδα να κυριαρχεί στο κάδρο. Και όπως και στη ζωή τα πολλά «ΜΗ» μας αναγκάζουν να υποκλινόμαστε, ή να ψαχνόμαστε.





από την VASILIKI SANDAL. Μ αρέσει η ιδέα της χαρτογράφησης του περιεχόμενου? ενός παιδικού μυαλού.



Athens - Mall

από τον Andreas2000gr. ΜΙΑ φωτογραφία ασυνήθιστη με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να βγει από το στόχο, κάτι που διακρίνεται από την καλή γωνία λήψης.





από τον Pavlos Pavlidis. Μια εσωτερική φωτογραφία δοσμένη με έντονη φόρμα και συναίσθημα.





από τον Vasilikos. Έντονη φόρμα , καλός χειρισμός του φωτισμού, αντιθέσεις γωνιών και καμπύλων συνθέτουν ένα πολύ όμορφο κάδρο.





από την Maria Kappatou. Μαρία η πολύ καλή γωνία λήψης σε συνδυασμό με φως και σκιά συνθέτουν το κάδρο σου με καλή ισορροπία που έρχεται να συμπληρώσει η ματιά του κοριτσιού.





από τον zis sis. Για αυτή τη φωτογραφία δεν έχω λόγια τα λέει όλα μόνη της.



Παρακαλούμε να τιμήσετε με τα σχόλιά σας τη δουλειά των φωτογράφων.

1 comment:

Stathis Tzouvaras said...

ΜΠΡΑΒΟ,υπεροχες ολες !!