29 November, 2010

Φωτογραφίες της εβδομάδας από 22/11 μέχρι 28/11

Για την εβδομάδα από 22/11 μέχρι 28/11 το εκλεκτό μέλος της Πλατείας Christos Tsoumplekas μας έκανε την τιμή να επιλέξει τις φωτογραφίες της εβδομάδας και τον ευχαριστούμε θερμά. Οι επιλογές του:



In and Out
του maksid. Η εκπληκτική προοπτική, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο και το αφοπλιστικό βλέμμα της κοπέλας κάνουν αυτή τη φωτογραφία μοναδική.



του stelio B . Απίθανο παιχνίδι με τη σιλουέτα και με τα μεγέθη..υπέροχη σύνθεση.
Η θάλασσα στο δεύτερο πλάνο γαλήνια προσθέτει μια ηρεμία στο σκηνικό.


*
του Stathis Tzouvaras. Ο Στάθης αποδεικνύει οτι τα άψυχα αντικείμενα μερικές φορές "ζωντανεύουν" .Μια φωτογραφία με υπέροχη Noir ατμόσφαιρα, τα στοιχεία της φωτογραφίας πολύ σοφά τοποθετημένα μέσα στο κάδρο.


travel
του Φίλιππος ( Phill). Μέ έκανε να ηρεμήσω κάτω από έναν καυτό Ελληνικό αιγαιοπελαγίτικο ήλιο με θαυματουργές ιδιότητες.


I will always love you
της Έλενα Λαγαρία. Πολύ όμορφη σύνθεση. Η αντανάκλαση της κούκλας μέσα στον καθρέφτη γέννησε μέσα στο μυαλό μου συμβολισμούς για το κυνήγι της αιώνιας παιδικότητας και ομορφιάς. Και εδώ το άψυχο κυριολεκτικά μιλάει.


Contrast - Αντιθέσεις - RGB
του arisphotograffi. Κάτι διαφορετικό από αυτό που οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε φωτογραφία. Ο πειραματισμός όμως πάντα επιτρέπεται και πολλές φορές όπως εδώ, συμβάλει σε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα...μια εικόνα η οποία κατ' εμέ τουλάχιστο προέρχεται από τα βάθη του υποσυνείδητου.


Silhouettes and shadows
του photoskiasi. com. Και τέλος...αυτή η εικόνα με την πολύ καλή σύνθεση με τις σκιές και τις σιλουέτες, που μου θυμίζει λίγο κάτι από "Στενές επαφές τρίτου τύπου".



Παρακαλούμε να τιμήσετε με τα σχόλιά σας τη δουλειά των φωτογράφων. Οι φωτογραφίες της εβδομάδας θα βρίσκονται και στο pool της "πλατείας".



Την επόμενη εβδομάδα η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από τον Pavlos Pavlidis.

No comments: