18 September, 2007

Φωτογραφίες της εβδομάδας 10-16/9 - Admin weekly choices

Επιλογή φωτογραφιών από greekadman

fotografia


Οι επιλογές μου για "φωτογραφία της εβδομάδας" ανάμεσα στις φωτογραφίες που μπήκαν στο pool της "Πλατείας" στο διάστημα 10-16/9/2007 είναι οι εξής:

Κατ' αρχάς(ως πρώτη μεταξύ ίσων) επιλέγω ένα αριστουργηματικό πορτρέτο του *.george.* που τεχνικά αλλά και εκφραστικά αποτυπώνει όλη τη ψυχική αναζήτηση μιας "προβληματισμένης" γυναίκας ... Η συγκεκριμένη φωτό έχει εγγραφεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου, ως πρότυπο απλότητας και αυθεντικής εκφραστικότητας!

-- from *.george.* - (?)

Στη συνέχεια μια φωτογραφία που αποτυπώνει χωρίς κάποια υποκειμενική φόρτιση το κλίμα μιας εβδομάδας που πέρασε και εκφράζει αριστοτεχνικά μια πτυχή της σύγχρονης ελληνικής ζωής... από ένα φωτογράφο που ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα "ταλαιπωρήθηκε" πέραν κάθε ορίου... Νά' σαι πάντα καλά Teacher Dude BBQ και να αποτυπώνεις με τη μοναδική σου ματιά, την σύγχρονη Ελληνική ζωή...

-- from Teacher Dude's BBQ - (?)

Ένα ήρεμο δειλινό που διακόπτεται απότομα από το πέρασμα των όπλων των στρατιωτών αποτελεί το δυνατό θέμα του Μηνά, δημιουργώντας την ανισορροπία που χρειάζεται για να περάσει ένα μήνυμα...

-- from minas_of_the_north - (?)

Ένα μαγικό τοπίο στη Πάτρα (με HDR) και λεπτή ισορροπία σύνθεσης είναι η τέταρτη επιλογή μου για την εβδομάδα.

-- from mhatzitaskos - (?)

Τέλος, μια από τις τελευταίες φωτό που μπήκαν στην εβδομάδα από την "φωτογράφο της εβδομάδας" Katterina, κλείνει τον κύκλο επιλογών μου με ένα πορτρέτο με τεράστια εκφραστική δύναμη.

-- from Katterina - (?)

Παρακαλώ θερμά να τιμήσετε με τα σχόλια σας αυτές και όσες άλλες αξιόλογες φωτογραφίες μπήκαν στο Pool μας αυτή την εβδομάδα.
Την επόμενη εβδομάδα τις επιλογές θα κάνει ο Γιάννης Ρηγάκης.

No comments: